Product merken

De producten kunnen verdeeld worden in verschillende groepen.

Dranken ~ Non-alcoholisch

Basic One

Basic One gebottled water is naturlijk water van de Zanderij aquifer en wordt onder ISO 22000 gecertificeerde condities geproduceerd. Het wordt geproduceerd door Future Beverages N.V., een lokaal productie bedrijf. Er zijn vier afmetingen verkrijgbaar: 355 mL, 500 mL, 1500 mL en 18.9 L (5 gallons). Voor meer informatie over het product, klik op het logo om naar de website te gaan.

 

Monster

Monster Energy wordt geproduceerd door Monster Beverage Company, een divisie van Hansen Beverages, in de USA.DTS distribueert de orginele Monster Energy, verkrijgbaar in 473 ml aluminium blikken. Voor meer informatie over het product, klik op het logo om naar de website te gaan.

 

Twist

Twist fruit drinks zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Er worden drie afmetingen gedistribueerd: 200 mL, 500 mL en 2000mL. De fruit drinks worden geproduceerd door Brava International Ltd, gevestigd in Trinidad.

 

OKF

OKF drinks worden geproduceerd door OKF Multi Beverage Factory, gevestigd in Andong City in Korea. OKF is een wereldleider op het gebied van premium drank fabrikanten en heeft ongeveer 750 soorten dranken geproduceerd en geëxporteerd naar 155 landen in Amerika, Europa, Azië en Afrika. DTS distribueert verscheidene OKF drankjes in Suriname. Voor meer informatie over de producten, klik op het logo om naar de website.

 

Promess

Promess is een breed assortiment zuivelproducten gemaakt met 100% verse Franse melk. DTS distribueert volle, halfvolle en melk met een smaak in TetraPak in de maten 200 ml en 1L.

 

Dranken ~ Alcoholisch

Yellowtail Wine

Van klein en bescheiden in 2001, is [yellow tail] nu gegroeid tot één van wereld's toonaangevende en meest herkendbare wijnmerken, gevestigd op een state-of-the-art wijngoed in Yenda, een klein stadje vlak buiten Griffith in Australië. DTS distribueert verschillende [yellow tail] witte wijnen, rode wijnen en [yellow tail] bubbles (mousserende witte wijn en mousserende rosé). Voor meer informatie over de producten, klik op het logo om naar de website.

 

Naar boven

Food producten ~ Snacks

Holiday

Cheeze Stiks zijn de ultieme snack! Ze worden geproduceerd door Holiday Snacks Ltd., samen met Cashew noten, Peanuts, Tortillaz nacho cheese, Big Foot, Sweet Chili Stiks en nog wat anderen. Holiday snacks Ltd. is gevestigd in Trinidad. De producten zijn verkrijgbaar in normale afmetingen en family-size afmetingen.

 

Naar boven

Food producten ~ Koekjes en beschuitjes

Bermudez

Bermudez Biscuit Company Ltd, gevestigd in Trinidad, produceert een grote verscheidenheid van koekjes en beschuitjes, zoals Crix Crackers, Nibbles, Dixee and Domino. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en smaken.

Wibisco

West India Biscuit Company Ltd., gevestigd in Barbados, is de producent van Shirley en TeaTime koekjes. De Shirley koekjes zijn verkrijgbaar in de normale smaak, kokossmaak en chocolade smaak.

 

Naar boven

Food producten ~ Instant Noodles, Yoghurt en Kaas

Mama

Mama Instant Noodles wordt geproduceerd door Thai President Foods Public Co., Ltd, in Thailand. Het is verkrijgbaar in pakjes van 60 gram (kip is 55 gr). De verkrijgbare smaken zijn: Kip, Garnalen, Varken, Rund, Groenten, Eend en Groene Curry. Er zijn ook rijst noodles verkrijgbaar met de smaken Clear Soup en Tom Yum.

 

go go

GO GO yoghurt heetf een frisse fruitige yoghurt smaak en is verkrijgbaar in de smaken Raspberry & Peach en Strawberry & Pineapple.

 

Interfarm

Interfarm kaas is momenteel verkrijgbaar in twee soorten, namelijk "Jong" en "Jong Belegen".

 

Naar boven

Food producten ~ Pasta's/ sauzen en ontbijtpap

Catelli

Catelli producten omvatten spaghetti, lasagne, macaroni, ketchup, mayonaise, mosterd en barbecue saus. Er zijn verschillende verpakkingen verkrijgbaar van deze producten.

 

Kokori

Cassave pap is niet alleen voor baby's. Volwassenen kunnen suiker toevoegen of voor een extra smaak, rozijnen geweld in cognac. De kokori pap is verkrijgbaar in één verpakking.

 

Naar boven

Non-food producten

Going Natural

Going-Natural hair care producten zijn ontwikkeld met liefde, gevoel en begrip voor natuurlijk kroeshaar en krullen. Producten zoals herbal shampoo, detox conditioner en scalp conditioning spray zijn een paar van de producten die gedistribueerd worden door DTS. Voor meer informatie over de producten, klik op het logo om naar de website.

Playboy

Playboy condooms is een brand die niet alleen het product vertegenwoordigt maar ook een levensstijl. Het gaat om het symbool voor romantiek, sexappeal en verfijning, ondersteund door latex van topkwaliteit. Er zijn drie soorten die gedistribueerd worden door DTS, namelijk Playboy Lubricated Classic, Playboy Ultra Thin and Playboy 3 in 1.

 

Naar boven

 

EnglishEN NederlandsNL